top of page

Kontakt megler Svein Gundersen på 480 99 680,

for avtale om visning på tomten.

Salgssuksess på Slemmestad - 75 % solgt 

Vesthellingen ligger i Odalsveien 42-46 og vil bestå av 17 leiligheter fra 27-145 kvm og 9 eneboliger i kjede på 182 kvm med mulighet for praktikantdel/hybel. 

Registrer deg som interessent i dag og vi holder deg oppdatert. 

NB! Tomteområdet er skiltet.

Vestvendt på Slemmestad

PROSJEKTET

Lekkert, lyst og vestvendt

Det er lagt stor vekt på å tilpasse bygningsmassen med det eksisterende terrenget som skråner ned mot Bøbekken og Slemmestad. Mellom byggene er det grøntarealer til glede for store og små, og arkitektene har brukt tid på å skape gode forhold for lek og sosialt samvær.

 

Eneboligene

De ni eneboligene, som er plassert nederst på tomten, får en stram og moderne arkitektur med store vindusflater for maksimalt lysinnslipp. De blir i tre etasjer med en overbygget garasje som skiller enhetene. I øverste etasje blir det en flott delvis overbygget balkong som er trukket inn i boligkroppen. Her blir det svært gode solforhold spesielt om sommeren og utsyn til områdene rundt.

 

Leilighetene

De 17 leilighetene fordeles over to bygg vendt mot Bøbekken og Slemmestad. Garasjeplasser i kjeller, med heis til alle etasjer. Alle leilighetene får store og luftige balkonger eller markterrasser. Her er det lagt opp til å nyte sen kveldsol og vid utsikt over Bødalen og Slemmestad, og flere av leilighetene får utsikt utover fjorden inn mot Oslo.

Gode og late dager!

Vesthellingen
Vesthellingen
Vesthellingen
Vesthellingen

Slemmestad

Slemmestad er et trivelig sted ved Oslofjorden i Røyken kommune. Dette er blitt til et ettertraktet sted å bosette seg på grunn av sin umiddelbare nærhet til indre Oslofjord. Det er god kommunikasjon til både Oslo, Drammen og Asker, og om sommeren går hurtigbåt til Aker brygge. Turen inn til Oslo tar litt over 30 minutter. Tenk deg å starte dagen med en båttur istedenfor å stå i kø, og ikke minst ingen bekymring om parkering.

 Slemmestad har alt man trenger til daglig, og det er rusleavstand til Rortunet senter. Senteret skal i nær fremtid opprustes, og vil da bli områdets viktigste handelspunkt. Det er gangavstand til barnehager, barneskole og ungdomsskole. Slemmestad har også fantastiske muligheter for frilufts elskere. Her kan du rusle i strandkanten eller legge i vei på de mange opparbeidede kyststiene, og har man båt ligger Oslofjorden der og blinker. I tillegg er det en rekke lag og foreninger som driver med kultur og idrett. Her er det noe for enhver.

 

Etter kommunesammenslåingen i 2020 vil dette bli en del av Asker kommune, noe som forventes å påvirke boligprisnivået i området. 

Bo godt ved indre Oslofjord

Haugesund
Vesthellingen
Vesthellingen
Vesthellingen
Vesthellingen
Vesthellingen
Vesthellingen
Vesthellingen
Vesthellingen
Vesthellingen
Vesthellingen
Vesthellingen
Vesthellingen
KART
bottom of page